TRAINING 2020

Va anuntam cu bucurie ca in 2020 vom demara o noua sesiune de formare in terapie dialectic-comportamentala (DBT).

Din 2020, formarea in DBT va contine 3 module: 1 modul introductiv de 3 zile si 2 module de training intensiv de 5 zile fiecare. Formarea in DBT pune accent pe activitatea desfasurata de cursanti in perioada dintre module, ea fiind asimilata ca perioada de invatare.

Din cauza pandemiei de Co-vid 19 si a conditionarilor legate de distantarea sociala, in 2020 modulul introductiv va avea loc online in perioada 26-28 octombrie, pe platforma Zoom.

Online & Classroom Training | Cognex

INVATA DBT DIN CONFORTUL CASEI TALE

ONLINE PE ZOOM

Modulele de training intensiv au fost amanate pentru 2021, in martie si respectiv septembrie 2021 si vor avea loc fizic in Bucuresti, pentru a beneficia de intreaga valoare a acestora.

CE VOM INVATA LA ACEST MODUL?

Prin intermediul teoriei, a materialelor și a exercițiilor practice, trainingul introductiv oferă o perspectivă asupra DBT și aplicarea sa în practică. Sunt prezentate dovezile stiintifice care certifica eficacitatea DBT și vor fi predate metode de screening și diagnosticare a tulburarii borderline.

Cursul se va axa pe prezentarea principiilor de baza ale DBT si pe invatarea abilitatilor predate in cursurile de abilitati (metoda specifica DBT). Instruirea se bazează pe cartea „Manual de instruire pentru abilități pentru tratarea tulburării de personalitate borderline (Skills Training Manual for Treating Borderline Personality Disorder)”, scrisă de Marsha M. Linehan.

Modulul introductiv va fi sustinut de Wies van der Bosh, trainer DBT certificat international  si Dr Gabriella Bondoc, trainer DBT in formare, Presedintele Asociatiei Romane de Terapie Dialectic-Comportamentala.

 CINE POATE PARTICIPA?

Cursul este destinat psihoterapeutilor, psihologilor aflati in formare in psihoterapie si psihiatrilor care vor sa inteleaga ce este terapia dialectic-comportamentala si cum poate fi ea aplicata clientilor cu tulburare de personalitate borderline, adictii, tulburari alimentare, PTSD sau chiar tulburari de anxietate.

Formarea este recunoscuta ca formare continua de catre Colegiul Psihologilor si va primi numarul corespunzator de credite (cel putin 20). Numarul de ore este recunoscut de DBT Board of Certification si se cuantifica in numarul de ore de formare DBT necesar certificarii ulterioare.

La sfasitul acestui curs, participantii vor avea cunostiintele necesare pentru a folosi abilitatile DBT in lucrul cu clientii in varianta individuala sau de grup.

Participarea la acest modul nu este conditionata de participarea la intreaga formare si este disponibila si terapeutilor DBT in supervizare.

NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 20 PENTRU A ASIGURA SUPORTUL NECECESAR SI CALITATE OPTIMA INVATARII IN FORMAT ONLINE.

Inchiderea inscrierilor va fi anuntata pe site.

COSTURI

INSCRIETI-VA CAT MAI DEVREME

PENTRU A BENEFICIA DE REDUCERI DE PANA LA 20 %!

PERIOADA INSCRIERIIPLATA  MODUL INTRODUCTIV**
15-30 AUGUST 2020304 EURO*
1 SEPTEMBRIE- 10 OCTOMBRIE 2020323 EURO
10-25 OCTOMBRIE 2020 380 EURO
*** reduceri grupuri/parteneri
  • plata se va face la cursul BNR din ziua platii

** Participantii la acest modul vor avea locul rezervat la modulele de training intensiv din 2021.

*** Asociatiile partenere din tara, care vor veni cu grupuri de peste 6 persoane, vor beneficia de reducerea de 20 % din pretul maximal (380 E), reducere care nu se cumuleaza cu alte reduceri dar care este valabila pe toata perioada in care se fac inscrieri. Astfel, vor putea plati 304 euro, pe toata perioada in care inscrierile sunt deschise.

Inchiderea inscrierilor, dupa completarea locurilor disponibile, va fi anuntata pe site.

PLATA:

Plata se va face prin transfer bancar.

Cont: Asociatia Romana de Terapie Dialectic-Comportamentala

IBAN: RO57BRDE441SV49062074410

Banca: BRD, Ag Marie Curie

Inscrierea se poate anula, cu returnarea banilor doar inainte de 1 octombrie 2020.

ÎNSCRIERE:

Inscrierea consta in completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE si trimiterea acestuia, IMPREUNA CU DOVADA DE PLATA LA ADRESA office@dbtromania.ro