Fondatori

GABRIELLA BONCDOC

Gabriella este medic primar psihiatru si psihoterapeut cu formare in Analiza tranzactionala. Este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie  “Carol Davila”, promotia 2003, Bucuresti si fondator al Clinicii Hope. Lucreaza ca terapeut din 2009 si este pasionata de terapia cu persoanele cu tulburare borderline. Este implicata permanent in eforturile de implementare in Romania a formelor de terapie dovedite ca eficiente la persoanele cu suferinte psihice severe (borderline, bipolara, schizofrenie).

Ea a facut eforturile de a aduce si aplica iin Romania terapia dialectic-comportamentala si a condus primul grup de abilitati din terapia dialectic comportamentala, in 2016, alaturi de Oana Munteanu. De atunci a condus 4 serii de cursuri de abilitati pentru adulti si echipa de intervizare din cadrul Clinicii Hope.

Este Presedintele Asociatiei Romane de Terapie Dialectic-Comportamentala.

ANCA RĂDUCAN

Anca este psihoterapeut cu formare în terapia experiențială, centrată pe adult, cuplu, copil și familie și are competențe în terapia sistemică și cognitiv-comportamentală. A absolvit Facultatea de Psihologie și masteratul în Psihologia Școlară și Consiliere Educațională în cadrul Universității Titu Maiorescu.

În prezent studiază terapia dialectic-comportamentală și conduce grupuri de abilități pentru adolescenți și adulți cu tulburare de personalitate borderline.

Pasiunea ei pentru psihologie și dezvoltarea personală a început din 2012 și s-a concentrat pe psihoterapie cu adolescenți și cupluri, iar mai târziu, pe psihoterapie individuală cu adulții. Ea îi însoțește cu acceptare și încredere în procesul lor de schimbare

ROXANA DRĂGHICI

Roxana este psiholog psihoterapeut cu formare in Analiza Tranzactionala si Programare Neuro-Lingvistica. Lucreaza cu adulti in cadru individual cu problematici care tin de dezvoltare personala, pierderi, relatii, anxietate, depresie, tulburari ale somnului si tulburare de personalitate borderline. A absolvit Facultatea de Marketing, A.S.E. in 2007 si Facultatea de Psihologie, Universitatea Spiru Haret in 2011. A sustinut workshop-uri de dezvoltare personala in perioada 2013-2018.

Este secretar general al Asociatiei Romane de Terapie Dialectic-Comportamentala.

OANA MUNTEANU

Oana este psiholog si psihoterapeut cu formare in Analiza Tranzactionala si competente in Terapia Interpersonala si a Ritmurilor Sociale. A absolvit facultatea si masteratul in filosofie la Universitatea din Bucuresti, si este licentiata a Facultatii de Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”. Axioma sa ca profesionist este: “In orice exista o fisura; pe acolo patrunde lumina” (L. Cohen). Are experienta in lucrul cu adulti, cupluri si grupuri. Nutreste un interes aparte pentru folosirea si extinderea valentelor psihoterapiei in intelegerea si reducerea suferintelor persoanelor cu tulburari severe (depresie majora, tulburare de personalitate borderline, tulburare bipolara, schizofrenie).

De asemenea, o preocupa explorarea dimensiunii existentiale a suferintelor psihice. Este membru fondator al ART-DC si a contribuit major la traducerea si adaptarea materialelor de suport folosite la cursurile de abilitati derulate. In prezent se afla la a treia serie de cursuri de abilitati DBT in calitate de lider.